Førstehjelp

Paediatric,Healthcare,Concept,With,A,Little,Teddy,Bear,With,Its
Klasserom, 6 timer

Førstehjelp for barn

Pris: 4900 NOK

Dette kurset lærer deg de grunnleggende ferdighetene som trengs for å gi førstehjelp til barn. Det vil hjelpe deg å forstå hvordan du raskt kan vurdere et barns tilstand og reagere på en effektiv måte, samt gi veiledning om hvordan du kan forebygge og behandle vanlige sykdommer og skader.

First,Aid.,Doctors,Are,Treating,A,Patient,By,Bandages.,Concept
Nettkurs, 30 min

Sårbehandling

Pris: 490 NOK

Dette kurset går inneholder de grunnleggende sårpleieprinsippene. Det dekker temaer som forebygging og behandling av sår, inkludert vurdering av såret, debridering, bandasjevalg, sårskylling, desinfeksjonsteknikker og sårlukkingsmetoder.

Cpr,With,Aed,Training,And,Blur,Background
Klasserom, 6 timer

DHLR

Pris: 1990 NOK

Dette kurset vil fokusere på grunnleggende hjerte- og lungeredning med bruk av en automatisk ekstern defibrillator (AED). Deltakere på dette kurset vil utforske teknikker og tips for å reagere på en nødsituasjon, inkludert gjenkjennelse av tegn og symptomer på hjerteinfarkt eller hjerneslag

Anadyr,,Chukotka,,Russia,-,January,30,,2020.,Panorama,With,A
Nettkurs, 4 timer

Arktisk medisin

Pris: 1990 NOK

Dette kurset gir en dyptgående forståelse av arktisk medisin, og utforsker de unike fysiske og psykologiske utfordringene som de som bor eller arbeider i avsidesliggende og ekstremt kalde værmiljøer står overfor.

Woman,Putting,Burned,Hand,Under,Running,Cold,Water,Indoors,,Closeup
Nettkurs, 30 min

Brannskader

Pris: 490 NOK

Dette kurset inneholder det grunnleggende behandling av brannskader. Den dekker emner som hvordan man identifiserer ulike typer brannskader, stadier av helbredelse, påkledningsteknikker og smertebehandling.

Doctor,Teaching,Student,Little,Kids,About,Suturing,Practice,In,Basic
Nettkurs, 3 timer

Suturering for medicer

Pris: 990 NOK

Dette kurset gir deltakerne en omfattende og dyptgående titt på suturteknikker for medisinske fagfolk. Den dekker et bredt spekter av emner, inkludert de forskjellige typene suturer, deres bruk og de spesifikke teknikkene som er involvert i vellykket suturinstallasjon.

Login
Log in below to access your courses.
Forgot Password
Enter your email address or username and we’ll send you instructions to reset your password.